Når du ønsker å si det med blomster tar vi din utfordring og utfører alltid dine ønsker med faglig kompetanse. Alle våre medarbeidere har faglig bakgrunn og fagbrev. I vår internettbutikk vil du finne et stort utvalg av spennende snittblomster, men hvis du har andre ønsker tar vi din utfordring med glede.

 

Våre butikker har alltid stort utvalg av snittblomster. Fortiden bugner butikkene av tulipaner,svibler og orkideer i herlige vår farger og annet snitt i vårens herlige farger! Vi har alltid et godt utvalg av buketter og dekorasjoner. Vi hjelper deg med blomster til en hver anledning!

Vi er medlem av Interflora Norge og sender blomster i Bergen, Norge og resten av verden! 

 

Butikkens historie. Familien Juuhl har vært lenge i bransjen. Det hele begynte med Runes bestefar, som startet familiefirmaet i 1910 med gartneri på Minde. I begynnelsen drev han gartneriet og solgte på torget. Etter den store bybrannen i 1913 ble hele Nygårdstrøket bygget opp på nytt. Og i 1918 bød anledningen seg til å åpne blomsterbutikk i Nygårdsgaten 4. I 1969 flyttet butikken til den del av bygget den ligger i dag. Da Rune vokste opp var hele familien engasjert, foruten ham selv også mor, far, bestemor og bestefar. Her snakker vi om tradisjoner som holdes i hevd.